Registres trobats: 4
Títol | Analisis sensorial. Guia general y metodo para la evaluacion del color de los alimentos. UNE 87026:2000 |
Autor | ASOCIACION ESPA?OLA DE NORMALIZACION Y CERTIFICACION |
Dades Font | - Diciembre 2000 - V: - N: , Pg: 13 pp |
Descriptors | Analisi sensorial Codi de colors Color Aliments Comparacio Condicions d'observacions Assaig a la llum artificial Assaig a la llum del dia Avaluacio Il?luminacio Patrons de color |
Localització | C 6/118 |
Títol | Diverses experiencies sobre l'engreix de lludrigons |
Autor | LLEONART, F. [et al.] |
Dades Font | Experimentacio agraria - 1983-1984 - V: - N: 45, Pg: 4-35 |
Descriptors | Densitat Poblacio Alta temperatura Dades estadistiques Metodologia Il?luminacio Baixa temperatura |
Localització | C 24/210 |
Títol | Higienizacion y limpieza en las industrias agroalimentarias |
Autor | SANCHEZ-PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2005 - V: XXIV- N: 204, Pg: 73-78 |
Descriptors | Higiene Neteja Industria agroalimentaria Ventilacio Il?luminacio Esterilitzacio |
Títol | Photosynthesis, dark respiration and transpiration of in vitro cultured vine plants during their acclimatization |
Autor | SLAVTCHEVA, T. DIMITROVA, V. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 427-434 |
Descriptors | Vinya Vitis vinifera L Il?luminacio Temperatura Varietats Cultiu in vitro |
Localització | 634.804 INT |