Registres trobats: 41
Títol | Alcohol, vino, morbilidad y mortalidad |
Autor | GRONBAEK, MORTEN |
Dades Font | II Foro Internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 1pp. |
Descriptors | Consum Etanol Efectes Mortalitat Salut Vi |
Localització | 178.1 For |
Títol | Amines biogenes: presencia en el vi i efectes en l'organisme |
Autor | WOLLER, R. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2005 - V: 22- N: 70, Pg: 9-13 |
Descriptors | Amines biogenes Vi Organismes Salut |
Títol | Clorosis ferrica. Prediccion a partir de propiedades edaficas. |
Autor | CAMPILLO, M. C. del TORRENT, J. |
Dades Font | Hortofruticultura - 1994 - V: - N: 3, Pg: 59-66 |
Descriptors | Clorosi ferrica Malalties de la vinya Proteccio dels vegetals Lluita preventiva Prevencio Lluita biologica Vinya Raim Sol Efectes Arbres fruiters Ferro Composicio Analisi |
Localització | C 5/28 |
Títol | Drosophile. Le "Moucheron" responsable de la pourriture acide. |
Autor | LAURENT, J.C. |
Dades Font | VITI ISSN: 0399-3558 - juny 1994 - V: - N: 188, Pg: 39-41 |
Descriptors | Podridura acida Proteccio dels vegetals Tractament fitosanitari Malalties de la vinya Vinya Cep Raim Plagues Podridura grisa Botrytis cinerea Fongs Insectes Efectes Botritis |
Títol | Efectes beneficiosos del vi sobre el sistema cardiovascular: nivell d'evidencia cientifica |
Autor | ESTRUCH, R. |
Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2001 - V: 18- N: 55, Pg: 6-11 |
Descriptors | Vi Salut Sistema cardiovascular Polifenols |
Títol | Efectes del consum de vi en el metabolime del colesterol i metabolisme oxidatiu |
Autor | BLADE SEGARRA, C. |
Dades Font | Enologia avui - Abril 1997 - V: - N: , Pg: 11-20 |
Descriptors | Vi Consum Colesterol Metabolisme oxidatiu Metabolisme del colesterol Efectes |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Efecto de la cianamida de hidrogeno en las variedades de vid "Palomino Fino y Pedro Ximenez" |
Autor | LARA BENITEZ, M. LOPEZ CARRANZA, JOSE MARIA |
Dades Font | XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 113-121 |
Descriptors | Cianamida d'hidrogen Efectes Palomino Pedro Ximenez Varietats de raim CH2N2 |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Efecto de la diclofluanida sobre las poblaciones levaduriformes. Su incidencia en la calidad del vino (II) |
Autor | OTERO, D. DOMINGUEZ, J. MANYAS, J. L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1993 - V: - N: 9-10, Pg: 37-40 |
Descriptors | Llevats Residus Productes fitosanitaris Control de qualitat Toxicitat Efectes Defectes Vi Vinificacio Identificacio Analisi Fungicides Diclofluanida |
Títol | Efecto de la presencia de Vinclozolina e Iprodiona sobre las poblaciones levaduriformes (IV) |
Autor | OTERO, D. DOMINGUEZ, J. MANYAS, J. L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1994 - V: - N: 1-2, Pg: 54-61 |
Descriptors | Llevats Efectes Residus Productes fitosanitaris Fungicides Vi Control de qualitat Iprodiona Vinclozolina Vinificacio Analisi |
Títol | Efectos de los clarificantes sobre la composicion proteica de mostos y vinos blancos |
Autor | ALVAREZ, I. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 449-456 |
Descriptors | Clarificant Efectes Composicio proteica Most Vi blanc |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effects of Alcohols on Micro-Organisms. |
Autor | O'NEAL INGRAM, Lonnie |
Dades Font | Advances in Microbial Physiology ISSN: ISBN 0-12-027725-4 VOL 25 - 1984 - V: - N: , Pg: 254-300 |
Descriptors | Alcohol Microorganismes Efectes |
Localització | C 8/2 |
Títol | Effets du surpressage sur la composition du vin. |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 816, Pg: 1 p. |
Descriptors | Premsatge Vi Efectes Constituents Sauvignon blanc Chardonnay |
Localització | FV 816 |
Títol | Effets physiologiques du vin : sa part dans l'alcoolisme |
Autor | MASQUELIER, Jack |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1988 - V: - N: 689-690, Pg: 554-578 |
Descriptors | Vi Salut Alcoholisme Virus Alcohol Efectes Radicals lliures Fisiologia Fran?a Toxicitat Procianidines Radioactivitat |
Localització | C 5/15 |
Títol | El resveratrol, importante componente en vinos (I) |
Autor | GUARDIOLA, V. SALAZAR, D.M. ANDRES, A. CARBONELL, V. MELIS, R. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2002 - V: LVII- N: 2891, Pg: 6-9 |
Descriptors | Resveratrol Components del vi Fermentacio Estructura quimica Efectes |
Títol | El vi: nutricio i salut |
Autor | TORRE, M. C. de la |
Dades Font | - maig 1994 - V: - N: , Pg: 1-16 |
Descriptors | Salut Vi Nutricio Composicio Proantocianidina Consum Tanins Oxidacio Efectes Analisi |
Localització | C 5/91 |
Títol | Estabilizacion tartarica por resinas de intercambio cationico. Efecto sobre la crianza de los vinos |
Autor | HERNANDEZ, P. |
Dades Font | FIRAVI 99. Fira Tecnica de la Vinya, el Vi i el Cava - 1999 - V: - N: , Pg: 47-78 |
Descriptors | Estabilitazacio tartarica Resines d'intercanvi cationic Crian?a Vi Efectes FIRAVI |
Localització | C 13/99 |
Títol | Estudio de los residuos de pesticidas desde la uva al vino en diversos trabajos de campo y de bodega. |
Autor | INYIGUEZ CRESPO, M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1993 - V: - N: 9-10, Pg: 41-49 |
Descriptors | Raim Collita Verema Residus Pesticides Vi Efectes Analisi Identificacio Most Control de qualitat |
Títol | Estudio sobre diversos sistemas de cierre de las barricas. |
Autor | MORENO, A. RUIZ, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 26-33 |
Descriptors | Botes Vi Emmagatzematge Envelliment Crian?a Tap Roure Fusta Efectes Conservacio Control de qualitat |
Títol | Etude de l'evolution des anthocyanes en fonction de la duree de maceration |
Autor | BERTRAND, M. A. SALAGOYTY-AUGUSTE, M. H. GAUTHIER, M. |
Dades Font | FV - setembre 1982 - V: - N: 761, Pg: 4 p. |
Descriptors | Maceracio Vi rosat Antocians Efectes |
Localització | FV 761 |
Títol | Information sur le SO2 moleculaire. Evaluation de la resistance des levures au dioxyde de soufre. 1:le delai d'action sur le debut de la fermentation |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. CIOLFI, G. PAGLIARA, A. |
Dades Font | FV - mar? 1982 - V: - N: 743, Pg: 13 p. |
Descriptors | Llevats Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio Vi Most Efectes Vinificacio |
Localització | FV 743 |
Títol | Interpretazione fisiologica degli effetti della disponibilita d'azoto sull'acidita del mosto e sulla qualita del vino intre vigneti del Trentino |
Autor | PORRO, D. STEFANNI, M. FAILLA, O. BERTAMINI, M. STRINGARI, G. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 231-234 |
Descriptors | Nitrogen Efectes Acidesa del most Varietats Trentino |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | La maceracion prefermentativa en fred. Efectes en l'extraccio del color i dels compostos fenolics, i influencia del nivell de maduracio del raim |
Autor | LLAUDY, M.C. et al. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 11-14 |
Descriptors | Maceracio prefermentativa en fred Extraccio Color Compostos fenolics Maduracio del raim Neu carbonica Raim negre Vinificacio |
Títol | La tecnica de congelacion y sus efectos sobre los alimentos |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2006 - V: XXV- N: 208, Pg: 63-68 |
Descriptors | Congelacio Aliments Efectes Nucleacio Cristal?litzacio |
Títol | Les tartrates et l'acide tartrique dans les raisins et les vins. |
Autor | PLESSIS, C.S. DU |
Dades Font | FV - mar? 1968 - V: - N: 276, Pg: 7 p. |
Descriptors | Tartrat Acid tartric Acid tartaric Raim negre Vi blanc Vi sec Efectes Sol Maduracio |
Localització | FV 276 |
Títol | Los compuestos fenolicos. Incidencia sobre el metabolismo de las bacterias lacticas |
Autor | ROZES, N. |
Dades Font | Maquinas, materiales y equipos tecnologicos en la extraccion de polifenoles de la uva en vinificacion - 2001 - V: XVI Cursos Rioja'01- N: , Pg: 197-209 |
Descriptors | Compostos fenolics Bacteris lactics Metabolisme Efectes Flavonoides Tanins Acid fenolic Antocians |
Localització | 663.255 Cur |
Títol | Los polifenoles y el vino: efectos y control |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2003 - V: LVIII- N: 2968, Pg: 2166-2174 |
Descriptors | Polifenols Vi Control Efectes |
Títol | Maladies des plantes et economie: Incidences economiques de l'eutypiose dans un vignoble de grand cru de Bordeaux. |
Autor | DUBOS, B. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 0048-4091 - desembre 1994 - V: - N: 467, Pg: 16-18 |
Descriptors | Malalties de la vinya Eutipiosi Eutipa Efectes Vi Fongs Eutypa armeniacae Vinya Raim Caracteristiques Plagues Rendiment Economia Gestio agraria Bordeaux Bordeus |
Localització | C 5/64 |
Títol | Procesado de alimentos mediante pulsos electricos de alta intensidad de campo, II Efectos sobre microorganismos y componentes de los alimentos |
Autor | BENDICHO, S. ARANTEGUI, J. MARTIN, O. |
Dades Font | Alimentaria revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2001 - V: XXXVIII- N: 323, Pg: 37-44 |
Descriptors | Polsos electrics d'alta densitat de camp Microorganismes Enzims Efectes Components dels aliments Aliments |
Títol | Proteger les plaies de taille |
Autor | GALL, D. le |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - novembre 1994 - V: - N: 192, Pg: 22-25 |
Descriptors | Malalties de la vinya Proteccio dels vegetals Plagues Tractament d'hivern Tractament fitosanitari Apoplexia Arsenit sodic Efectes Lluita preventiva Prevencio Eutipiosi Eutipa Fongs Fran?a Necrosi bacteriana Bacteris Xanthomonas ampelina Vinya Raim Fungicides Eutypa armeniacae |
Títol | Pruebas de filtracion con un nuevo material filtrante ecologico Bekipor. Parte I: Efecto sobre las caracteristicas del vino |
Autor | VILAVELLA, M. |
Dades Font | Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 204-207 |
Descriptors | Material filtrant ecologic Efectes Caracteristiques del vi Vi blanc Vi negre Analisi organoleptica |
Localització | 634.8:663.2(061.3)GRU |
Títol | Quelques aspects concernant a l'influence de certaines methodes de vinification sur la transmission des residus fongicides benzimidazoles dans le vin |
Autor | MUJDABA, F. ALEXANDRI, A. GOGA, E. |
Dades Font | FV - juny 1975 - V: - N: 574, Pg: 7 p. |
Descriptors | Vinificacio Efectes Residus Fungicides Benzimidazole Vi Productes fitosanitaris |
Localització | FV 574 |
Títol | Semer de l'herbe, ca calme les appettis de la vigne. Comment limiter les rendements. |
Autor | NIONCEL, Claire |
Dades Font | VITI ISSN: 0757 4673 - maig 1996 - V: - N: 209, Pg: 34-35 |
Descriptors | Vinya Enherbament Efectes Creixement |
Títol | Sodium chloride and soil texture interactions in irrigated field grown Sultana grapevines. II. Plant mineral content, growth and Physiology. |
Autor | PRIOR, L.D. GRIEVE, A.M. CULLIS, B.R. |
Dades Font | Australian Journal of Agricultural Research ISSN: 0004 - 9409 VOL 43 - 1992 - V: - N: , Pg: 1067-83 |
Descriptors | Fotosintesi Sol Nutrients Reg Efectes Sultana Vinya Raim Varietats Fisiologia Cultiu Viticultura Nutricio Mineral |
Localització | C 6/38 |
Títol | Solar radiation effects on anthocianins and phenolics in skins of Pinot noir and Pinot gris berries |
Autor | PRICE, S.F. YODER, B. BREEN, P.J. WATSON, B. |
Dades Font | Comtes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 565-570 |
Descriptors | Radiacio solar Efectes Antocianins Compostos fenolics Pinot negre Pinot gris |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Sorbic Acid as a Preservative in Sparkling Wine. Its Efficacy and Adverse Flavor Effect Associated with Ethyl Sorbate Formation |
Autor | DE ROSA, T. et al. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1983 - V: 34- N: 2, Pg: 98-102 |
Descriptors | Acid sorbic Vi escumos Gust Sabor Efectes Etil |
Localització | C 20/82 |
Títol | Tapones para botellas de vino: Caracteristicas fisicas y efectos en la composicion y propiedades sensoriales de un vino Semillon (II) |
Autor | THE AUSTRALIAN WINE RESEARCH INSTITUTE GODDEN, P. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2003 - V: LVIII- N: 2951, Pg: 646-654 |
Descriptors | Tap Tap de suro Tap de plastic Caracteristiques fisiques Propietats sensorials Efectes Semillon Ampolla Vi |
Títol | Tapones para botellas de vino: Caracteristicas fisicas y efectos en la composicion y propiedades sensoriales de un vino Semillon |
Autor | THE AUSTRALIAN WINE RESEARCH INSTITUTE GODDEN, P. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2003 - V: LVIII- N: 2950, Pg: 570-579 |
Descriptors | Tap Tap de suro Tap de plastic Efectes Propietas sensorials Semillon Ampolles de vi Vi |
Títol | The occurrence, control and esoteric effect of acetic acid bacteria in winemaking |
Autor | DU TOIT, W.J. PRETORIUS, I.S. |
Dades Font | Annals of Microbiology - 2002 - V: - N: 52, Pg: 155-179 |
Descriptors | Bacteris acetics Acid acetic Vi Efectes |
Localització | C 17/3 |
Títol | Utilizacion de compost de residuos solidos urbanos en un vinyedo del Penedes |
Autor | BALANYA, T. SANYA, J. GONZALEZ, M.L PENYA, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 20-25 |
Descriptors | Residus Viticultura Penedes Sol Vinya Raim Analisi Dosificacio Dosatge Compost Millora qualitativa Adob organic Efectes Fertilitzacio Catalunya Espanya |
Títol | Vino y enfermedades cardiovasculares: efectos antioxidantes y antiinflamatorios del consumo moderado de vino |
Autor | ESTRUCH, R. SACANELLA, E. ANTUNEZ, E. BADIA, E. CASALS, E. DEULOFEU, R. FERNANDEZ-SOLA, J. NICOLAS, J.M. ROTILIO, D. DE GAETANO, G. URBANO-MARQUEZ, A. |
Dades Font | II Foro Internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 2pp. |
Descriptors | Consum Vi Malalties cardiovasculars Antioxidant Antiinflamatori Efectes Salut |
Localització | 178.1 For |
Títol | Water consumption of South African vineyards: a modelling approach based on the quantified combined effects of selected viticultural, soil and meteorological parameters |
Autor | MYBURGH, P.A. |
Dades Font | XXV eme Congre Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 71-72 |
Descriptors | Sud Africa Vinya Sol Meteorologia Efectes Consum d'aigua Africa del Sud |
Localització | 634.8:663.2 CON |