Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Efectes

Resultat de la cerca

Registres trobats: 41


Títol Alcohol, vino, morbilidad y mortalidad
Autor GRONBAEK, MORTEN  
Dades Font II Foro Internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 1pp.
Descriptors Consum Etanol Efectes Mortalitat Salut Vi
Localització 178.1 For

Títol Amines biogenes: presencia en el vi i efectes en l'organisme
Autor WOLLER, R.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2005 - V: 22- N: 70, Pg: 9-13
Descriptors Amines biogenes Vi Organismes Salut

Títol Clorosis ferrica. Prediccion a partir de propiedades edaficas.
Autor CAMPILLO, M. C. del   TORRENT, J.  
Dades Font Hortofruticultura - 1994 - V: - N: 3, Pg: 59-66
Descriptors Clorosi ferrica Malalties de la vinya Proteccio dels vegetals Lluita preventiva Prevencio Lluita biologica Vinya Raim Sol Efectes Arbres fruiters Ferro Composicio Analisi
Localització C 5/28

Títol Drosophile. Le "Moucheron" responsable de la pourriture acide.
Autor LAURENT, J.C.  
Dades Font VITI ISSN: 0399-3558 - juny 1994 - V: - N: 188, Pg: 39-41
Descriptors Podridura acida Proteccio dels vegetals Tractament fitosanitari Malalties de la vinya Vinya Cep Raim Plagues Podridura grisa Botrytis cinerea Fongs Insectes Efectes Botritis

Títol Efectes beneficiosos del vi sobre el sistema cardiovascular: nivell d'evidencia cientifica
Autor ESTRUCH, R.  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2001 - V: 18- N: 55, Pg: 6-11
Descriptors Vi Salut Sistema cardiovascular Polifenols

Títol Efectes del consum de vi en el metabolime del colesterol i metabolisme oxidatiu
Autor BLADE SEGARRA, C.  
Dades Font Enologia avui - Abril 1997 - V: - N: , Pg: 11-20
Descriptors Vi Consum Colesterol Metabolisme oxidatiu Metabolisme del colesterol Efectes
Localització 663.2 ENO

Títol Efecto de la cianamida de hidrogeno en las variedades de vid "Palomino Fino y Pedro Ximenez"
Autor LARA BENITEZ, M.   LOPEZ CARRANZA, JOSE MARIA  
Dades Font XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 113-121
Descriptors Cianamida d'hidrogen Efectes Palomino Pedro Ximenez Varietats de raim CH2N2
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Efecto de la diclofluanida sobre las poblaciones levaduriformes. Su incidencia en la calidad del vino (II)
Autor OTERO, D.   DOMINGUEZ, J.   MANYAS, J. L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1993 - V: - N: 9-10, Pg: 37-40
Descriptors Llevats Residus Productes fitosanitaris Control de qualitat Toxicitat Efectes Defectes Vi Vinificacio Identificacio Analisi Fungicides Diclofluanida

Títol Efecto de la presencia de Vinclozolina e Iprodiona sobre las poblaciones levaduriformes (IV)
Autor OTERO, D.   DOMINGUEZ, J.   MANYAS, J. L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1994 - V: - N: 1-2, Pg: 54-61
Descriptors Llevats Efectes Residus Productes fitosanitaris Fungicides Vi Control de qualitat Iprodiona Vinclozolina Vinificacio Analisi

Títol Efectos de los clarificantes sobre la composicion proteica de mostos y vinos blancos
Autor ALVAREZ, I.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 449-456
Descriptors Clarificant Efectes Composicio proteica Most Vi blanc
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effects of Alcohols on Micro-Organisms.
Autor O'NEAL INGRAM, Lonnie  
Dades Font Advances in Microbial Physiology ISSN: ISBN 0-12-027725-4 VOL 25 - 1984 - V: - N: , Pg: 254-300
Descriptors Alcohol Microorganismes Efectes
Localització C 8/2

Títol Effets du surpressage sur la composition du vin.
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 816, Pg: 1 p.
Descriptors Premsatge Vi Efectes Constituents Sauvignon blanc Chardonnay
Localització FV 816

Títol Effets physiologiques du vin : sa part dans l'alcoolisme
Autor MASQUELIER, Jack  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1988 - V: - N: 689-690, Pg: 554-578
Descriptors Vi Salut Alcoholisme Virus Alcohol Efectes Radicals lliures Fisiologia Fran?a Toxicitat Procianidines Radioactivitat
Localització C 5/15

Títol El resveratrol, importante componente en vinos (I)
Autor GUARDIOLA, V.   SALAZAR, D.M.   ANDRES, A.   CARBONELL, V.   MELIS, R.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2002 - V: LVII- N: 2891, Pg: 6-9
Descriptors Resveratrol Components del vi Fermentacio Estructura quimica Efectes

Títol El vi: nutricio i salut
Autor TORRE, M. C. de la  
Dades Font - maig 1994 - V: - N: , Pg: 1-16
Descriptors Salut Vi Nutricio Composicio Proantocianidina Consum Tanins Oxidacio Efectes Analisi
Localització C 5/91

Títol Estabilizacion tartarica por resinas de intercambio cationico. Efecto sobre la crianza de los vinos
Autor HERNANDEZ, P.  
Dades Font FIRAVI 99. Fira Tecnica de la Vinya, el Vi i el Cava - 1999 - V: - N: , Pg: 47-78
Descriptors Estabilitazacio tartarica Resines d'intercanvi cationic Crian?a Vi Efectes FIRAVI
Localització C 13/99

Títol Estudio de los residuos de pesticidas desde la uva al vino en diversos trabajos de campo y de bodega.
Autor INYIGUEZ CRESPO, M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1993 - V: - N: 9-10, Pg: 41-49
Descriptors Raim Collita Verema Residus Pesticides Vi Efectes Analisi Identificacio Most Control de qualitat

Títol Estudio sobre diversos sistemas de cierre de las barricas.
Autor MORENO, A.   RUIZ, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 26-33
Descriptors Botes Vi Emmagatzematge Envelliment Crian?a Tap Roure Fusta Efectes Conservacio Control de qualitat

Títol Etude de l'evolution des anthocyanes en fonction de la duree de maceration
Autor BERTRAND, M. A.   SALAGOYTY-AUGUSTE, M. H.   GAUTHIER, M.  
Dades Font FV - setembre 1982 - V: - N: 761, Pg: 4 p.
Descriptors Maceracio Vi rosat Antocians Efectes
Localització FV 761

Títol Information sur le SO2 moleculaire. Evaluation de la resistance des levures au dioxyde de soufre. 1:le delai d'action sur le debut de la fermentation
Autor USSEGLIO-TOMASSET, L.   CIOLFI, G.   PAGLIARA, A.  
Dades Font FV - mar? 1982 - V: - N: 743, Pg: 13 p.
Descriptors Llevats Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio Vi Most Efectes Vinificacio
Localització FV 743

Títol Interpretazione fisiologica degli effetti della disponibilita d'azoto sull'acidita del mosto e sulla qualita del vino intre vigneti del Trentino
Autor PORRO, D.   STEFANNI, M.   FAILLA, O.   BERTAMINI, M.   STRINGARI, G.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 231-234
Descriptors Nitrogen Efectes Acidesa del most Varietats Trentino
Localització 634.814 SIM

Títol La maceracion prefermentativa en fred. Efectes en l'extraccio del color i dels compostos fenolics, i influencia del nivell de maduracio del raim
Autor LLAUDY, M.C. et al.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 11-14
Descriptors Maceracio prefermentativa en fred Extraccio Color Compostos fenolics Maduracio del raim Neu carbonica Raim negre Vinificacio

Títol La tecnica de congelacion y sus efectos sobre los alimentos
Autor MARTIN CANTOS, J.P.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2006 - V: XXV- N: 208, Pg: 63-68
Descriptors Congelacio Aliments Efectes Nucleacio Cristal?litzacio

Títol Les tartrates et l'acide tartrique dans les raisins et les vins.
Autor PLESSIS, C.S. DU  
Dades Font FV - mar? 1968 - V: - N: 276, Pg: 7 p.
Descriptors Tartrat Acid tartric Acid tartaric Raim negre Vi blanc Vi sec Efectes Sol Maduracio
Localització FV 276

Títol Los compuestos fenolicos. Incidencia sobre el metabolismo de las bacterias lacticas
Autor ROZES, N.  
Dades Font Maquinas, materiales y equipos tecnologicos en la extraccion de polifenoles de la uva en vinificacion - 2001 - V: XVI Cursos Rioja'01- N: , Pg: 197-209
Descriptors Compostos fenolics Bacteris lactics Metabolisme Efectes Flavonoides Tanins Acid fenolic Antocians
Localització 663.255 Cur

Títol Los polifenoles y el vino: efectos y control
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2003 - V: LVIII- N: 2968, Pg: 2166-2174
Descriptors Polifenols Vi Control Efectes

Títol Maladies des plantes et economie: Incidences economiques de l'eutypiose dans un vignoble de grand cru de Bordeaux.
Autor DUBOS, B.  
Dades Font Phytoma ISSN: 0048-4091 - desembre 1994 - V: - N: 467, Pg: 16-18
Descriptors Malalties de la vinya Eutipiosi Eutipa Efectes Vi Fongs Eutypa armeniacae Vinya Raim Caracteristiques Plagues Rendiment Economia Gestio agraria Bordeaux Bordeus
Localització C 5/64

Títol Procesado de alimentos mediante pulsos electricos de alta intensidad de campo, II Efectos sobre microorganismos y componentes de los alimentos
Autor BENDICHO, S.   ARANTEGUI, J.   MARTIN, O.  
Dades Font Alimentaria revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2001 - V: XXXVIII- N: 323, Pg: 37-44
Descriptors Polsos electrics d'alta densitat de camp Microorganismes Enzims Efectes Components dels aliments Aliments

Títol Proteger les plaies de taille
Autor GALL, D. le  
Dades Font VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - novembre 1994 - V: - N: 192, Pg: 22-25
Descriptors Malalties de la vinya Proteccio dels vegetals Plagues Tractament d'hivern Tractament fitosanitari Apoplexia Arsenit sodic Efectes Lluita preventiva Prevencio Eutipiosi Eutipa Fongs Fran?a Necrosi bacteriana Bacteris Xanthomonas ampelina Vinya Raim Fungicides Eutypa armeniacae

Títol Pruebas de filtracion con un nuevo material filtrante ecologico Bekipor. Parte I: Efecto sobre las caracteristicas del vino
Autor VILAVELLA, M.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 204-207
Descriptors Material filtrant ecologic Efectes Caracteristiques del vi Vi blanc Vi negre Analisi organoleptica
Localització 634.8:663.2(061.3)GRU

Títol Quelques aspects concernant a l'influence de certaines methodes de vinification sur la transmission des residus fongicides benzimidazoles dans le vin
Autor MUJDABA, F.   ALEXANDRI, A.   GOGA, E.  
Dades Font FV - juny 1975 - V: - N: 574, Pg: 7 p.
Descriptors Vinificacio Efectes Residus Fungicides Benzimidazole Vi Productes fitosanitaris
Localització FV 574

Títol Semer de l'herbe, ca calme les appettis de la vigne. Comment limiter les rendements.
Autor NIONCEL, Claire  
Dades Font VITI ISSN: 0757 4673 - maig 1996 - V: - N: 209, Pg: 34-35
Descriptors Vinya Enherbament Efectes Creixement

Títol Sodium chloride and soil texture interactions in irrigated field grown Sultana grapevines. II. Plant mineral content, growth and Physiology.
Autor PRIOR, L.D.   GRIEVE, A.M.   CULLIS, B.R.  
Dades Font Australian Journal of Agricultural Research ISSN: 0004 - 9409 VOL 43 - 1992 - V: - N: , Pg: 1067-83
Descriptors Fotosintesi Sol Nutrients Reg Efectes Sultana Vinya Raim Varietats Fisiologia Cultiu Viticultura Nutricio Mineral
Localització C 6/38

Títol Solar radiation effects on anthocianins and phenolics in skins of Pinot noir and Pinot gris berries
Autor PRICE, S.F.   YODER, B.   BREEN, P.J.   WATSON, B.  
Dades Font Comtes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 565-570
Descriptors Radiacio solar Efectes Antocianins Compostos fenolics Pinot negre Pinot gris
Localització 634.814 SIM

Títol Sorbic Acid as a Preservative in Sparkling Wine. Its Efficacy and Adverse Flavor Effect Associated with Ethyl Sorbate Formation
Autor DE ROSA, T. et al.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1983 - V: 34- N: 2, Pg: 98-102
Descriptors Acid sorbic Vi escumos Gust Sabor Efectes Etil
Localització C 20/82

Títol Tapones para botellas de vino: Caracteristicas fisicas y efectos en la composicion y propiedades sensoriales de un vino Semillon (II)
Autor THE AUSTRALIAN WINE RESEARCH INSTITUTE   GODDEN, P.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2003 - V: LVIII- N: 2951, Pg: 646-654
Descriptors Tap Tap de suro Tap de plastic Caracteristiques fisiques Propietats sensorials Efectes Semillon Ampolla Vi

Títol Tapones para botellas de vino: Caracteristicas fisicas y efectos en la composicion y propiedades sensoriales de un vino Semillon
Autor THE AUSTRALIAN WINE RESEARCH INSTITUTE   GODDEN, P.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2003 - V: LVIII- N: 2950, Pg: 570-579
Descriptors Tap Tap de suro Tap de plastic Efectes Propietas sensorials Semillon Ampolles de vi Vi

Títol The occurrence, control and esoteric effect of acetic acid bacteria in winemaking
Autor DU TOIT, W.J.   PRETORIUS, I.S.  
Dades Font Annals of Microbiology - 2002 - V: - N: 52, Pg: 155-179
Descriptors Bacteris acetics Acid acetic Vi Efectes
Localització C 17/3

Títol Utilizacion de compost de residuos solidos urbanos en un vinyedo del Penedes
Autor BALANYA, T.   SANYA, J.   GONZALEZ, M.L   PENYA, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 20-25
Descriptors Residus Viticultura Penedes Sol Vinya Raim Analisi Dosificacio Dosatge Compost Millora qualitativa Adob organic Efectes Fertilitzacio Catalunya Espanya

Títol Vino y enfermedades cardiovasculares: efectos antioxidantes y antiinflamatorios del consumo moderado de vino
Autor ESTRUCH, R.   SACANELLA, E.   ANTUNEZ, E.   BADIA, E.   CASALS, E.   DEULOFEU, R.   FERNANDEZ-SOLA, J.   NICOLAS, J.M.   ROTILIO, D.   DE GAETANO, G.   URBANO-MARQUEZ, A.  
Dades Font II Foro Internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 2pp.
Descriptors Consum Vi Malalties cardiovasculars Antioxidant Antiinflamatori Efectes Salut
Localització 178.1 For

Títol Water consumption of South African vineyards: a modelling approach based on the quantified combined effects of selected viticultural, soil and meteorological parameters
Autor MYBURGH, P.A.  
Dades Font XXV eme Congre Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 71-72
Descriptors Sud Africa Vinya Sol Meteorologia Efectes Consum d'aigua Africa del Sud
Localització 634.8:663.2 CON