Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Application du procede OakScan au bois pour l'oenologie: selectrion et influence de la teneur en polyphenols du chene sur le profil aromatique et structurant du vin
Autor GIORDANENGO, T.   MICHEL, J.   GAUTHIER, P.   CHARPENTIER, J.P.   JOURDES, M.  
Revista Revue fran?aise d?oenologie
Numero 255
Mes Novembre-Decembre
Any 2012
Pàgina 16-24
Lloc Paris
Descriptors Polifenols   Roure   Serradures   Elaboracio de vi   Tecnologia enologica   Fusta   Caracteristiques sensorials  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.