Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Untersuchungen des Trauben-und Weinaromas. Studies on grape and wine aroma: contribution to the characterization of different neutral vine varities (Silvaner, Weissburgunder, Rul§nder)
Autor RAPP, A.   SUCKRAU, I.   VERSINI, G.  
Revista Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung
Numero
Mes
Any 1993
Pàgina 249-254
Lloc Berlin
Descriptors Vi   Varietats   Raim   Pinot blanc   Pinot gris   Weissburgunder   Rul§nder   Aroma   Silvaner   Components volatils   Caracteristiques   Terpens   Analisi discriminant   Monoterpens   Riesling  
Localització C 4/92


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.