Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Aspectos microbiologicos que afectan a la seguridad de los alimentos. Su impacto en la Salud Publica.
Autor FERRER, D.  
Dades Font XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: - N: XIX, Pg: 112-132
Descriptors Seguretat alimentaria Salut publica Aspectes microbiologics
Localització 663.254 Cur

Títol Ecologia y Enologia. Seleccion de levaduras autoctonas en la region de Rueda.
Autor MATEOS GONZALEZ, P. F.  
Dades Font XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: XIX- N: , Pg: 91-111
Descriptors Llevats Rueda Ecologia Enologia Seleccio
Localització 663.254 Cur

Títol Estudios para minimizar la produccion de aminas biogenas y de carbamato de etilo por parte de las bacterias lacticas
Autor BORDONS, A.   ET AL  
Dades Font XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: XIX- N: , Pg: 68-90
Descriptors Amines biogenes Carbamat d'etil Bacteris lactics
Localització 663.254 Cur

Títol Identificacion de organismos productores de fenoles volatiles en vinos tintos de la region de Dao (Portugal)
Autor LOPES RODRIGUES DA SILVA, L.M.  
Dades Font XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: XIX- N: , Pg: 42-48
Descriptors Fenols volatils Vi negre Portugal Organismes productors
Localització 663.254 Cur

Títol Importancia del pH en la crianza del vino tinto
Autor VIVAS, N.  
Dades Font XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: XIX- N: , Pg: 49-67
Descriptors pH Crian?a Vi negre
Localització 663.254 Cur

Títol La nueva viticultura y la estabilidad del vino en la botella
Autor RUIZ HERNANDEZ, M.  
Dades Font XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: XIX- N: , Pg: 8-40
Descriptors Estabilitzacio Ampolla Vi
Localització 663.254 Cur