Registres trobats: 4
Títol | Efecto de las manoproteinas en la estabilidad del color de vinos tintos de Monastrell |
Autor | PARDO, F. GARIJO, J. SALINAS, M.R. |
Dades Font | Viticultura. Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2001 - V: XII- N: 75, Pg: 31-35 |
Descriptors | Color Estabilitat Polifenols Mannoproteines Monastrell Vi negre |
Títol | Los polisacaridos, contribucion a la calidad del vino |
Autor | FUSTER, ANDRE DULAU, LAURENT NAVASCUES, EVA PALACIOS, ANTONIO |
Dades Font | Viticultura. Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2001 - V: XII- N: 75, Pg: 46-51 |
Descriptors | Qualitat del vi Polisacarids Vi |
Títol | Parametros colorimetricos en vinos tintos sometidos a crianza |
Autor | MIGUEL GORDILLO, C. MARIN EXPOSITO, M?.J. ZAMORA DE ALBA, E. ALVAREZ FRANCO, M?.L. |
Dades Font | Viticultura. Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2001 - V: XII- N: 75, Pg: 38-45 |
Descriptors | Color Crian?a Roure Vi negre |
Títol | Viticultura de calidad |
Autor | MARTINEZ DE TODA, FERNANDO |
Dades Font | Viticultura. Enologia Profesional. ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2001 - V: XII- N: 75, Pg: 7-17 |
Descriptors | Qualitat del raim Enotecnia Viticultura Raim |