Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante

Resultat de la cerca

Registres trobats: 22


Títol Applications de l'osmose inverse et de la centrifugation des vins a l'oenologie
Autor CUENAT, Ph.   LEBEDEFF, J.   ZUFFEREY, E.   KOBEL, D.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 41-48
Descriptors Vi Osmosi inversa Centrifugacio Enologia Vinicultura
Localització C 15/41

Títol Aromes de muscat de technologies nouvelles.
Autor TORRES, P.   BRUGIRARD, A.   SEGUIN, A.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 17-20
Descriptors Moscatell Aroma
Localització C 15/41

Títol Contraintes climatiques et cycle vegetatif de la vigne. L'interet des modeles systemiques de simulation.
Autor LE BERRE, M.   UVIETTA, P.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 11-16
Descriptors Val-de-Loire Vinya Clima Cicle vegetatiu
Localització C 15/41

Títol Dans l'univers des phylloxericides (1875-1885)
Autor GARRIER, G.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - juny 1996 - V: - N: 80, Pg: 42-43
Descriptors Fil.loxera Historia

Títol Evaluation de quelques techniques adaptees a la desalcoolisation des vins
Autor ESCUDIER, J. L.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 57-61
Descriptors Graduacio Vi Desalcoholitzacio Perdua de grau alcoholic
Localització C 15/41

Títol Genese des Odeurs et des Gouts anormaux des Vins
Autor COLAGRANDE, O.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 17-20
Descriptors Vi Gust Aroma
Localització C 21/88

Títol Gouts anormaux dans les mouts et les vins en relation avec la presence de produits soufres volatils
Autor MAUJEAN, A.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 31-32
Descriptors Most Vi Gust Sulfur d'hidrogen Aroma
Localització C 21/88

Títol Gouts de Bouchon: le point sur les origines et les recherches
Autor RIBOULET, J.M.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 41-43
Descriptors Suro Tap Gust
Localització C 21/88

Títol Hygiene en oenologie: un acte d'oenologie preventive
Autor FAUCON, F.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 67
Descriptors Higiene enologica
Localització C 21/88

Títol Incidence des procedes physiques et physicochimiques pratiques oenologiques exemple: "les gouts amyliques"
Autor BRUGIRARD, A.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 56 S, Pg: 33-34
Descriptors Metodes fisics Metodes fisicoquimics Practiques enologiques
Localització C 21/88

Títol Incidences des techniques et conditions de vinification, possibilite de developpement de gout de reduit
Autor MULLER-SPATH, Helmut  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 29-30
Descriptors Gust Aroma Vinificacio
Localització C 21/88

Títol Influence de quelques facteurs de l'environnement sur la qualite du vin
Autor BAYONOVE, C.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 23-24
Descriptors Raim Medi ambient Qualitat Influencia
Localització C 21/88

Títol L'odeur de cuir: responsabilite de la fermentation malo-lactique
Autor ETIEVANT, P.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 39
Descriptors Fermentacio malolactica Cuir Aroma
Localització C 21/88

Títol Le traitement des effluents vinicoles en Allemagne, en citant l'exemple de la Rhenanie-Palatinat
Autor MULLER, D.H.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0395-899X - mar?-abril 1997 - V: - N: 163, Pg: 33-36
Descriptors Efluents vinicoles Tractament

Títol Les Perturbations de la fermentation malolactique par les bacteriophages
Autor CAZELLES, O  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 VOL 13 - 1987 - V: - N: 45, Pg: 19-23
Descriptors Fermentacio malolactica Defectes Bacteris Virus Bacteriofags
Localització C 1/35

Títol Odeurs et gouts anormaux des vins lies aux materiaux de stockage
Autor CABANIS, J.C.   BLAISE, A.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 45-48
Descriptors Aroma Gust Vi Gust de plastic Amargor Gust d'ametlla amargant
Localització C 21/88

Títol Phylloxera, religion et politique
Autor GARRIER, G.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - gener 1997 - V: - N: 82, Pg: 51-52
Descriptors Fil.loxera Historia Religio Politica

Títol Role de la degustation seuil de perception et identification
Autor PUISAIS, J.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 51-54
Descriptors Analisi sensorial Vi
Localització C 21/88

Títol SO2 et O2 en vinification il y eut un grand changement
Autor MULLER-SPATH, Helmut  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 27-31
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Oxigen Vinificacio
Localització C 15/41

Títol Typicite et maceration pelliculaire. Application au cepage chardonnay en Bourgogne
Autor LEFUR, Y.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 23-25
Descriptors Maceracio pel.licular Chardonnay Bourgogne Borgonya
Localització C 15/41

Títol Ultrafiltration et microfiltration tangentielle
Autor BERGER, J. L.   COTTEREAU, P.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 53-55
Descriptors Ultrafiltracio tangencial Microfiltracio tangencial
Localització C 15/41

Títol Un verre de vin au milieu de chaque repas.Pourquoi?
Autor JOYEUX, H.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0395-899X - 1985 - V: - N: especial, Pg: 42-48
Descriptors Vi Nutricio Salut Aliments Composicio
Localització C 3/99