Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Ace. Revista d'enologia

Resultat de la cerca

Registres trobats: 36


Títol A la recerca del codi digital dels llevats del vi
Autor BORNEMAN, A.   FORGAN, A. H.   CHAMBERS, P. J.   [et al.]  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt Trimestre 2008 - V: 25- N: 85, Pg: 26-29
Descriptors Genoma Llevats vinics Sequencia Parada fermentativa DNA Vi Soques de llevat

Títol Analisi genetica de la vinya: una assignatura pendent
Autor CERVERA, M?TERESA   CABEZAS, J.ANTONIO   MARTINEZ ZAPATER, J.MIGUEL  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2001 - V: 18- N: 56, Pg: 6-11
Descriptors Millora genetica Eines moleculars Vinya Genetica

Títol Avaluacio de les propietats antioxidants del vi mitjansant l'estudi de les activitats enzimatiques glutation peroxidasa i superoxid dismutasa en humans.
Autor VIADER, R.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 12 - 1995 - V: - N: 34, Pg: 10-14
Descriptors Vi Propietats antioxidants Glutation peroxidasa Superoxid dismutasa Salut

Títol Balan? i perspectives de deu anys de microoxigenacio
Autor ROIG, G.   YERLE, S.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2003 - V: 20- N: 62, Pg: 12-17
Descriptors Microoxigenacio Vi negre Fermentacio malolactica Oxigenacio Enologia Oxigen

Títol Canvi climatic: observacions, pronostics i implicacions en la produccio vinicola
Autor JONES, GREGORY V.  
Dades Font Ace. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2008 - V: 25- N: 83, Pg: 4-16
Descriptors Agricultura Canvi climatic Vinya Escalfament global Vi Qualitat del vi Impacte ambiental Impacte mediambiental Viticultura Cep Temperatura Impacte Alteracions del vi Historia Climatologia Model predictiu Regions viticoles Qualitat del raim

Títol Com s'identifiquen els bacteris lactics responsables de la produccio d'amines biogenes en vins?
Autor POLO, L.   PARDO, I.   LANDETE, J.M.   FERRER, S.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 10-17
Descriptors Bacteris lactics Amines biogenes Vi Contaminants Quantificacio Origen Deteccio

Títol Compostos implicats en l'estabilitzacio i la desestabilitzacio de l'escuma dels vins escumosos.
Autor ROBILLARD, B.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 12 - 1995 - V: - N: 34, Pg: 3-9
Descriptors Vi escumos Escuma Compostos Estabilitzacio Desestabilitzacio

Títol Controlant la reaccio de Fenton en el vi
Autor
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2010 - V: 27- N: 90, Pg: 16
Descriptors Oxidacio del vi Fenton Vi

Títol Creacio de noves varietats de vinya per a la industria vitivinicola
Autor PRETORIUS, I.S.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2004 - V: 21- N: 67, Pg: 10-14
Descriptors Varietats de vinya Noves varietats Industria vitivinicola Millora genetica

Títol Diversitat i complexitat del raim i del vi. Que pot aportar el desxiframent del genoma de la vinya
Autor MARTINEZ ZAPATER, J.M.  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 26- N: 86, Pg: 8-11
Descriptors Genetica Vinya Canvi climatic Composicio del raim Baia Anatomia Genotip

Títol Edulcorants als vins
Autor MENDES, M.T.   PERDIGAO, M.H.   TAVARES, M.J.  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1995 - V: - N: 33, Pg: 3-11
Descriptors Vi Edulcorant

Títol Efectes beneficiosos del vi sobre el sistema cardiovascular: nivell d'evidencia cientifica
Autor ESTRUCH, R.  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2001 - V: 18- N: 55, Pg: 6-11
Descriptors Vi Salut Sistema cardiovascular Polifenols

Títol Els xips de roure com a eina de vinificacio i crian?a
Autor BETEAU, J.   ROIG I JOSA, G.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 16-20
Descriptors Xips de roure Encenalls de roure Vinificacio Crian?a Color Sucrositat Expressio aromatica

Títol Enolegs americans parlen de vi i salut, Els
Autor
Dades Font Ace. Revista d'Enologia - 1996 - V: - N: 36, Pg: 26-27
Descriptors Vi Salut

Títol Futur dels estudis d'enologia dins l'Espai Europeu d'Educacio Superior, El
Autor ZAMORA MARTIN, F.  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2008 - V: 25- N: 82, Pg: 16-20
Descriptors Enologia Formacio Unio Europea URV Universitat Rovira i Virgili Futur Unificacio

Títol Importancia de la seleccio clonal de varietats de vinya
Autor MU?OZ-ORGANERO, G.   RODRIGUEZ-TORRES, I.   CABELLO, F.  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2001 - V: 18- N: 56, Pg: 12-14
Descriptors Seleccio clonal Proces de seleccio Varietats de vinya Vinya Clons

Títol Informe sobre la titulacio de Llicenciat en Enologia
Autor INFORME  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 13 - 2n trimestre 1996 - V: - N: 35, Pg: 20-21
Descriptors Ensenyament Llicenciatura Enologia Vinicultura Estudi

Títol La fermentacio del vi base: punt de partida per a l'elaboracio de caves de qualitat
Autor NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E.   CANALS PARELLADA, X.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 34-35
Descriptors Vi base Fermentacio Cava Qualitat

Títol La seguretat alimentaria en el cas del vi. Quines mesures cal prendre davant els problemes toxicologics i de seguretat alimentaria?
Autor DE LA TORRE, M. C.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 15 - 2n trimestre 1998 - V: - N: 43, Pg: 3-8
Descriptors Vi Salut Enologia Seguretat alimentaria Amines biogenes

Títol Les vinyes mes enlla de la selva. Abril 1996. Viatge tecnic de l'Associacio a les zones vitivinicoles de la Republica Sud-africana
Autor
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1995 - V: - N: 33, Pg: 12-14
Descriptors Vinya Sud Africa Africa del sud Zones viticoles Vi

Títol Maceracio prefermentativa en fred. Aspectes tecnologics en l'elaboracio de vins de crian?a
Autor KOUNTOUDAKIS, N.   [et al.]  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2009 - V: 26- N: 87, Pg: 10-18
Descriptors Maduresa Maceracio prefermentativa en fred Neu carbonica Maduresa fenolica Vi negre Antocians Tanins Raim 2007 Treball d'experimentacio

Títol Millora de la fermentacio alcoholica en condicions extremes
Autor SALMON, J.M.   ORTIZ-JULIEN, A.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 18-22
Descriptors Fermentacio alcoholica Llevats vinics Fisiologia Rehidratacio Esterol Membrana plasmatica

Títol Monografies de trossos de fusta de roure i fusta dels recipients del Codex Enologic Internacional (OIV)
Autor GARCIA CAZORLA, J.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 26-27
Descriptors Monografies Trossos de fusta de roure Codex Enologic Internacional OIV Xips de roure

Títol Necessaria adaptacio de les practiques enologiques autoritzades a la Unio Europea
Autor MICHELENA SAVAL, R.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2003 - V: 20- N: 62, Pg: 6-10
Descriptors Practiques enologiques Unio Europea Enologia Produccio Vi

Títol Noves fitxes d'analisi sensorial de la UIE
Autor
Dades Font ACE. Revista d'Enologia - 1r trimestre 1995 - V: - N: 31, Pg: 23
Descriptors Fitxa de tast Vi

Títol Paisatge de la vinya, El. Valor cultural i ambiental
Autor PINTO I FONSALBA, J.  
Dades Font Ace. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2008 - V: 25- N: 83, Pg: 18-22
Descriptors Qualitat Paisatge Vinya Regio vitivinicola Millora Qualitat ambiental Mediterrani Historia del vi Catalunya Conreu Zones mediterranies Zones viticoles Zones vitivinicoles Zones de cultiu Cep

Títol Polifenols del vi, proteccio cardiovascular i biodisponibilitat
Autor LEGER, CLAUDE LOUIS  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2001 - V: 18- N: 55, Pg: 12-15
Descriptors Polifenols Vi Salut

Títol Potencial d'oxidoreduccio en enologia
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 27- N: 90, Pg: 4-8
Descriptors Potencial d'oxidoreduccio Potencial redox Composicio del vi

Títol Principis de la maceracio carbonica, Els
Autor FLANZY, C.   SAMSON, A.   ESCUDIER, J.-L.  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2009 - V: 26- N: 87, Pg: 5-8
Descriptors Maceracio carbonica Vinificacio Metabolisme anaerobic Raim Fermentacio

Títol Reavaluacio de mesures de potencial redox en el vi
Autor KILMARTIN, P. A.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 27- N: 90, Pg: 9-14
Descriptors Potencial redox Vi Oxigen Oxidacio Oxidabilitat del vi Maduracio

Títol Resveratrol. Realitat cientifica, fabulacio mediatica.
Autor ESTRUCH, J.  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1997 - V: - N: 38, Pg: 8-10
Descriptors Resveratrol Salut Cancer

Títol Seguretat alimentaria i vi
Autor
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 3
Descriptors Seguretat alimentaria Vi Qualitat alimentaria Control Proces tecnologic Produccio vitivinicola

Títol Seleccio clonal i sanitaria de la vinya
Autor PADILLA, VENTURA  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2001 - V: 18- N: 56, Pg: 15-18
Descriptors Seleccio clonal Virosi Fusta estriada Vinya Enginyeria genetica Clons

Títol Tecnologies per a la criogenitzacio i la criomaceracio
Autor RAVENTOS, M.  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 26- N: 86, Pg: 12-16
Descriptors Vi Industria alimentaria Processament Conservacio d'aliments Tecnologia dels aliments Alta pressio hidrostatica

Títol Varietats autoctones (xarel?lo, trepat i picapoll). Interes, perspectives i treballs de seleccio
Autor DOMINGO, C.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2004 - V: 21- N: 67, Pg: 5-8
Descriptors Varietats autoctones Xarel?lo Trepat Picapoll Biodiversitat Variabilitat intravarietal

Títol Vi, nutricio i salut
Autor
Dades Font Ace. Revista d'Enologia - 1996 - V: - N: 36, Pg: 16-18
Descriptors Vi Nutricio Dieta mediterrania Salut