Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Inmunomodulacion nutricional y COVID-19
Autor Anderson Vasquez HE  
Dades font Enfermeria Investiga ISSN: 2550-6692 - Juliol 2021 - V: 6- N: 4, Pg: 58-64
Localitzaciò https://revistas.uta.edu.ec/erevista/index.php/enfi/article/view/1206
Descriptors Infeccio   COVID-19   Malaltia   Immunomodulacio   Nutricio  
Resum L'objectiu d'aquest articles es contribuir amb una aportacio que enriquiexi el coneixement actual sobre la capacitat dels nutrients per millorar la resposta immune dins del tractament nutricional amb la finalitat de ser utilitzat com un instrument dins el suport nutricional pel tractament de la COVID-19. Es conclou que l'aportacio d'una dieta Mediterrania, mes la suplementacio dins dels limits de seguretat recomanada dels micronutrients com la vitamina A,D,C i zinc, els polifenols i el acids greixosos omega-3, constitueixen una etsrategia segura, efectiva i de baix cost per la funcio immune optima, encara que no existeixen evidencies sobre la COVID-19, per la seva recent aparicio.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.