Títol |
Aspectos dieteticos en el paciente epileptico |
Autor |
Palanca Camara M |
Dades font |
SEDENE ISSN: 2013-5246 - Julio - Diciembre 2015 - V: 42- N: 1, Pg: 4-9 |
Localitzaciò |
https://www.elsevier.es/es-revista-revista-cientifica-sociedad-espanola-enfermeria-319-numeros-anteriores |
Descriptors |
Epilepsia
Anticonvulsionants
Hiperlipemia
Osteoporosi
Dietetica
Trastorns
Deglucio
|
Resum |
L'objectiu de l'article es avaluar els aspectes corregibles per mitja de la dieta que millorarien la qualitat de vida del malalt amb epilepsia i marcar les pautes que s'han de dur a terme. Es conclou que seria interessant que aquests malalts duguessin una dieta cardiosaludable per pal.liar aquests efectes adversos, que contribueixi a la mineralitzacio ossia i valorar sempre el risc-benefici, com podria ser el cas de la dieta cetogenica. |