Títol |
Analise microbiologica de especiarias desidratadas comercializadas em feiras livres de Cuiaba, Mato Grosso. |
Autor |
Ormond de Oliveira J, De Oliveira Vilela LT, De Oliveira Silva LH, Soares do Nascimento T, Da Cruz Magalhaes FA, Karolina Vivi V |
Dades font |
JOURNAL HEALTH NPEPS ISSN: 2526-1010 - 2017 - V: 2- N: 2, Pg: |
Localitzaciò |
https://periodicos.unemat.br/index.php/jhnpeps/issue/archive |
Descriptors |
Especies
Bacteris
Fongs
|
Resum |
L'objectiu de l'article es el d'avaluar els coliformes fecals i fongs filamentosos en lapresencia de pebre negre, curcuma, canyella i comi deshidratada comercialitzat en fires lliures de Ciuaba i identificar si aquests productes estan dins els estandarts microbiologics. Es conclou que aquests condiments estan dins dels valors establerts per ANVISA, l'analisi pero fungica va mostrar que aquests productes contenen un gran nombre de CFU/g |