Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Alimentos funcionales en nutricion comunitaria: aplicaciones durante el puerperio y la lactancia
Autor Ortiz-Andrelluchi A,   Serra Majem L  
Dades font ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - enero-marzo 2006 - V: 13- N: 1, Pg: 23-28
Localitzaciò Sala
Descriptors
Resum Els aliments funcionals, consumits com a part d'una dieta equilibrada i acompanyada d'un estil de vida saludable, ofereixen la possibilitat de millorar la salut i/o prevenir certes malalties. En tal sentit, es prioritaria l'aprovacio d'un marc regulador dins la UE per protefir als consumidors, fomentar el comer? just i potenciar la innovacio de productes dins la industria alimentaria


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.