Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Estudios clinicos de componentes y alimentos funcionales
Autor Lafuente A  
Dades font ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - enero-marzo 2006 - V: 13- N: 1, Pg: 2-8
Localitzaciò Sala
Descriptors
Resum Es presenta una revisio sobre la metodologia utilitzada en els assajos clinics amb aliments funcionals. S'analitzern els dissenys experimentals que que amb mes frequencia s'utilitzen, i s'exposa com s'estableixen els criteris d'avaluacio de la resposta i es fa un repas de les funcions que ha d'assumir cada professional que interve en un estudi d'aquest tipus


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.