Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol La granada. Alimento rico en polifenoles antioxidantes y bajo en calorias
Autor Garcia-Viguera C,   Perez Vicente A  
Dades font ANS: ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2004 - V: 11- N: 4, Pg: 113-120
Localitzaciò Sala
Descriptors Magrana   Antioxidants   Antocians   El?lagitanins   Polifenols   Aliments processats  
Resum La magrana es un aliment bastant desconegut pel consumidor pero que presenta una elevada concentracio de polifenols amb demostrada activitat antioxidant i unes bones caracteristiques nutricionals. Es tracta, a mes, d'un fruit atractiu per la seva baixa aportacio calorica


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.