Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Influencia de la dosis y el tiempo de suplementacion del pienso con acetat de a-tocoferol en la calidad de la carne de pollo
Autor Grau A.   Guardiola F.   Bou R.   Codony R.  
Dades font ALIMENTACION NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2000 - V: 7- N: 4, Pg: 91-98
Localitzaciò Sala
Descriptors
Resum La suplantacio dels pinsos amb acetat de a-tocoferol (ATT) es un avia altament eficac per protegir la carn enfront de la oxidacio lipidica. L'objecte d'aquest treball va ser minimitzar en la major mesura possible tant la oxidabilitat de carn de pollastre, com els costos economics derivats del consum AAT.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.