Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Profesor emerito.Universidad de Zaragoza
Autor Sarria Chueca A.  
Dades font ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2007 - V: 14- N: 3, Pg: 81-87
Localitzaciò Sala
Descriptors
Resum Els antinutrients dels aliments, molts d'ells citoquimics, son responsables d'una serie d'efectes indesitjables en relacio a la biodisponibilitat d'alguna de les seves macro-i/o microsubstancies. Per aixo, existeixen dubtes sobre la quantitat d'aliments rics enantinutrients, que han de consumir-se, ja que poden sobrepassar el limit de tolerancia de l'organisme i afavorir els potencials compostos perjudicials.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.