Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Fundacion Dieta Mediterranea. Barcelona
Autor Serra-Majem L.,   Bertomeu Galindo I.,   Bach Faig A.  
Dades font ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2007 - V: 14- N: 3, Pg: 76-80
Localitzaciò Sala
Descriptors
Resum Segons la ciencia moderna, un dels models alimetaris mes saludables del mon sorgi en l'area mediterrania. La relacio de la dieta Mediterrania amb la salut es va iniciar amb l'observacio de la possible relacio de la dieta amb la prevalen?a de certes enfermetats i menors tasses de mortalitat. Va neixer el terme DM (dieta Mediterrania) en l'intent de definir el patro alimentici caracteristic de varis paisos mediterranis. Es un patro alimentici que s'ha anat associant amb una menor incidencia d'enfermetats cardiovasculars, certs processos neoplasics, sobrepes i, consequentment, el sindrome metabolic.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.