Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Alimentos de desayuno: evaluacion de su etiquetado
Autor Miguel Bernardez M,   Sarmiento Prieto DI,   Montenegro Perez M,Gonzalez Carnero J,   de la Monta?a Miguelez J  
Dades font ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2004 - V: 11- N: 3, Pg: 82-90
Localitzaciò Sala
Descriptors Aliments   Etiquetatge   Etiquetatge nutricional  
Resum En aquest treball s'ha avaluat l'etiquetatge de 189 productes alimentaris d'esmorzar pertanyents al grup de cereals en flocs, productes de pastisseria, bolleria, reposteria i confiteria; i galetes.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.