Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Las legumbre: una justa reivindicacion en marcha
Autor Campillo JE,   Tormo MA,   de Arco R  
Dades font ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Julio-Setiembre 1999 - V: 6- N: 3, Pg: 71-76
Localitzaciò Sala
Descriptors
Resum Les llegums, en les seves variades formes de cuinat, semrpe han estat presents a la alimentacio mediterrania. Per seu alt contingut en carbohidrats, proteines, fibra i minerals constitueixen unexcelent aliment "concentrat". els estudis dipsonibles a la literatura suggereixen que un consum moderat de llegms es molt saludable per a la poblacio en general i tambe es beneficios quan es sofreixen alteracions metaboliques com la diabetes i alguns tipus de hiperlipemias. Els seus efectes metabolics es deuen fonamentalment a la seva riquesa en fibra soluble i a la presencia de inhibidors de la amilasa pancreatica i salival.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.