Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Diferencia el mercado espanol claramente el yogur de los postres lacteos?
Autor Rodriguez F.  
Dades font ANS. ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Enero-Marzo 2000 - V: 7- N: 1, Pg: 4-5
Localitzaciò Sala
Descriptors Nutricio   Lactics   Iogurt   Aliments  
Resum Un dels efectes mes beneficiosos del iogurt per a la salut de l'home es l'aportacio addicional al tracte gastrointestinal, per part dels bacteris lactics que conte i per l'enzima lactasa. Els postres lactis, derivats pasteuritzats del iogurt practicament careixen d'aquesta activitat enzimatica. L'objectiu del treball es analitzar la qualitat informativa diferencial aportada pels iogurts i postres lactis que, en el moment, es comercialitzen a la Comunitat Autonoma de Murcia.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.