Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol El cordero en la dieta espa?ola
Autor Campos Arribas MM,   Santaliestra Pasias AM,   Lara Guisado P,   Fleta Zaragozano J,   Sa?udo Astiz C,   Moreno Aznar LA  
Dades font ANS: ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2008 - V: 15- N: 2, Pg: 54-59
Localitzaciò Sala
Descriptors Carn   Corder   Consum   Micronutrients   Cultura   Dieta   Espanya  
Resum Per tradicio, cultura i importancia economica, el corder ha format part de la dieta espanyola des de fa segles. La preocupacio per problemes com la obessistat o les malalties cardiovasculars, que afecten a l'actualitat a les societats mes desenvolupades imposa moltes vegades unes modes culinaries equivocades des del punt de vista del consumidor


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.