Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Beikost: alimentos infantiles complementarios para la transicion y maduracion digestiva (parte II)
Autor Ros Berruezo G,   Perez Conesa D,   Frontela Saseta C,   Haro Vicente JF,   Peso Echarri P,   Periago Caston MJ,   [et al.]  
Dades font ANS: ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2009 - V: 16- N: 2, Pg: 33-46
Localitzaciò Sala
Descriptors Aliments infantils   Cereales   Etiquetatge   Lactants  
Resum Per l'alimentacio complementaria diferent de les "formules adaptades" s'ha vingut utilitzant el terme alema "beikost" que recull a qualsevol tipus d'alimentacio del lactant, diferent de la llet materna o formula d'inici, i que incolou cereals, homogeneitzats, menus complets o llets fermentades. En aquest article es repasen els aspectes mes importants des del punt de vista d'aquests aliments a la dieta dels nens de curta edat, les seves pautes d'incorporacio a la dieta i sobre tot els aspectes de composicio en ingredients i nutrients en base a la regulacio legal de la Unio Europea


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.