Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Calidad de la dieta de universitarios de Orense
Autor De la Monta?a Miquelez J,   Gonzalez Rodriguez M,   Gonzalez Carnero J,   Miguez Bernardez M  
Dades font ANS. ALIMENTACION NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Enero-Marzo 2009 - V: 16- N: 1, Pg: 23-30
Localitzaciò Sala
Descriptors Nutricio   Dieta   Estudinats universitaris  
Resum S'avalua la qualitat de la dieta de 145 universitaris del Campus de Orense per a detectar habits inadequats i promoure pautes saludables. S'observa que la ingesta energetica es deficitaria, essent la energia aportada per proteines i pipids excesia en detriment de la procedent d'hidrats de carb. S'evidencia deficit de fibra i ingesta excesiva de colesterol. Resulta tambe excesiu el consum d'acids grasos saturals i deficitari el d'acids grasos monoinsaturats; la ingesta d'acids grasos poliinsaturats es lleugerament mes alta que la recomenada. Les ingestes mitges de vitamines hidrosolubles cobreixen les recomenacions, mentre que hi ha deficit respecte a les liposolubles A, D i E a la poblacio femenina. Es insuficient la ingseta de Zn i I en ambdos sexes i, entre les dones, tambe de Mg i Fe. La dieta de les dones s'aproxima en un 85 a una dieta adequada i un 94 en els homes.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.