Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Aceite de oliva, sistema inmune e infeccion
Autor Puertollano MA,   Puertollano E,   Alvarez de Cienfuegos G,   de Pablo MA  
Dades font NUTRICION HOSPITALARIA ISSN: 0212-1611 - Enero-Febrero 2010 - V: 25- N: 1, Pg: 1-8
Localitzaciò Sala
Descriptors Sistema immunitari   Infeccio   Acid gras hiperoxigenat   Oli d'oliva   Dieta mediterrania  
Resum L' article tracta sobre els acids grassos i l'oli d' oliva, determinant que l' aplicacio de l' oli d' oliva en emulsions lipidiques pot tenir efectes beneficiosos sobre la salut, i particularment sobre el sistema immune d'individus immunocompromesos, adquirint una gran importancia en nutricio clinica. Contribueix a qualificar la interrelacio existent entre l' administracio de dietes constituides per oli d' oliva i el sistema immune, aixi com l' efecte que te aquesta dins de la dieta Mediterrania.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.