Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Criterios y parametros basicos para la evaluacion de alimentos candidatos a incluirlos en las recomendaciones de consumo de frutas y hortalizas "5 al dia": el Documento director
Autor Mo?ino M,   Baladia E,   Marques I,   Miret F,   Russolillo G,   Farran A,   [et al.]  
Dades font ACTIVIDAD DIETETICA ISSN: 1138-0322 - Abril-Junio 2009 - V: 13- N: 2, Pg: 75-82
Localitzaciò Sala
Descriptors Aliments   Dieta   Nutricio  
Resum L'objectiu de l'article es establir un concens per a les recomanacions de racions de consum de fruites i hortalisses fresques, dessecades o deshidratades, aixi com productes elaborats a partir d'aquest aliments.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.