Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Influencia de la textura de la dieta sobre el estado nutricional
Autor Jurschik Gimenez P,   Botigue Satorra T,   Lavedan Santamaria A  
Dades font GEROKOMOS ISSN: 1134-928X - Septiembre 2009 - V: 20- N: 3, Pg: 105-108
Localitzaciò Sala
Descriptors Dieta   Nutricio   Tercera edat  
Resum Els objectius d'aquest estudi van ser descriure el tipus de pacient que porta una dieta triturada i analitzar la influencia de la dieta triturada sobre l'estat nutricional. Es tracta d'un estudi transversal amb persones de 65 anys.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.