Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Caracteristicas y utilidad de los sustitutos de la comida: analisis de los productos comercializados de uso habitual en nuestro entorno
Autor Cabanillas M,   Moya Chimenti E,   Gonzalez Candela C,   Loria Kohen V,   Dassen C,   Lajo T  
Dades font NUTRICION HOSPITALARIA ISSN: 0212-1611 - Septiembre-Octubre 2009 - V: 24- N: 5, Pg: 535-542
Localitzaciò Sala
Descriptors Obesitat   Habits alimentaris   Aliments  
Resum L'obesitat s'ha convertit en un problema de salut publica greu, constituint en la actualitat una autentica pandemia. Objectiu, revisar la bibliografia sobre els substituts de menjar i comparar la compocicio nutricional de diferentes presentacions comercialitzades en Espanya.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.