Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Evaluacion del pardeamiento no enzimatico en alimentos derivados de cereales
Autor Cardelle-Cobas A,   Villamiel M.  
Dades font ANS ALIMENTACION NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2005 - V: 12- N: 3, Pg: 91-100
Localitzaciò Sala
Descriptors Aliments   Cereals  
Resum Productes derivats dels cereals. Lisina disponible. Furosina. Hidromximetilfurfural. Color. Fluorescencia. Acrimalida. Maltulosa.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.