Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Estado actual de los conocimientos cientificos sobre los aspectos del vino relacionados con la salud del consumidor
Autor Moreno-Arribas M.V:  
Dades font ANS. ALIMENTACION NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2005 - V: 12- N: 2, Pg: 71-81
Localitzaciò Sala
Descriptors Vi  
Resum Aliments saludables. Compostos presents en el vi amb efectes potencialment negatius per a la salut i propostes per evitar la seva presencia. Compostos presents en el vi amb efectes potencialment positius per a la salut.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.