Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Dietetica en MTC las naturalezas o "QI" de los alimentos
Autor Esteve i Escayol A.  
Dades font PULSO DE LA VIDA - 1996 - V: - N: , Pg: 5-11
Localitzaciò Sala
Descriptors Dieta   Aliments  
Resum Aspectes que cal valorar dels aliments. QI o naturalesa. Els "QI" dels aliments. "QI" caracteristics de l'aliment: productes vegetals, productes animals. Naturalesa dels aliments. Meridians destinataris. Els "QI" obtinguts per la transformacio dels aliments. Transformacions mecaniques. Transformacions pels mecanismes interns. Transformacions per mecanismes externs. La temperatura de l'aliment en el moment del seu consum.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.