Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Seguridad alimentaria en hospitales y centros geriatricos
Autor Cots Gonfaus J.  
Dades font AGATHOS ISSN: 1578-3103 - Marzo 2004 - V: - N: 1, Pg: 32-43
Localitzaciò Sala
Descriptors Seguretat alimentaria   Infeccio per aliments   Hospitals   Residencies  
Resum Introduccio. Caracteristiques dels aliments. Seguretat alimentaria. Instalúlacions adequades. Manipulacions higieniques. Rentat de mans. Control de temperatures i temps. Microorganismes i temperatures. Temperatura de recepcio de productes. Temperatures de produccio. Abatiment de la temperatura. Manteniment dels menjars preparats. Autocontrols i APPCC (Analisi de Perills i Control de Punts Critics). Normativa reguladora del sector.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.