Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Comida hospitalaria y alimentacion cientifica del paciente en el primer tercio del siglo XX
Autor Salmon F.  
Dades font MEDICINA & HISTORIA ISSN: 0300-8169 - 2000 - V: Cuarta epoca- N: 2, Pg: 1-15
Localitzaciò Sala
Descriptors Hospitals   Nutricio   Historia  
Resum Les dietistes en l'organitzacio hospitalaria del primer ter‡ del segle XX. Marmites de vapor i la construccio d'una nova cultura hospitalaria a Espanya. Politica sexual i analisi d'aliments en la Casa de Salut Valdecilla. Epileg.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.