Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Elaboracion y conservacion de zumos de naranja. Efecto de nuevas tecnologias sobre su calidad sensorial y nutricional
Autor Cano M.P.   [et al.]  
Dades font ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2003 - V: 10- N: 4, Pg: 108-119
Localitzaciò Sala
Descriptors Sucs de fruita   Taronja  
Resum Origen i localitzacio dels citrics. Produccio i consum de taronges. Compostos bioactius i capacitat antioxidant dels sucs de taronja. Processat i conservacio del suc de taronja.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.