Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Nuevos indicadores quimicos para el control de la calidad de los alimentos
Autor Sanz M.L.   Olano A.   Castillo M.D.del.  
Dades font ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2003 - V: 10- N: 4, Pg: 91-99
Localitzaciò Sala
Descriptors Aliments   Control de qualitat  
Resum Indicadors quimics en aliments processats. Furosina. Llet i productes lactis. 2-Furoilmetil amino acidos. Aplicacions: suc de taronja. derivats de la tomaca, fruites deshidratades, mels i formules enterals.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.