Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Modificaciones de los parametros de calidad del aceite de oliva virgen del Bajo Aragon turolense durante su almacenamiento
Autor Murillo Ramos J.   [et al.]  
Dades font NUTRICION HOSPITALARIA ISSN: 0212-1611 - Noviembre-Diciembre 1997 - V: XII- N: 6, Pg: 315-317
Localitzaciò Sala
Descriptors Oli   Terol  
Resum Variacio en l'acidesa, index de peroxids, K270 i alfa-tocoferol, en dos olis d'oliva, obtinguts un d'olives fresques mitjan‡ant el proces d'almassera tradicional, metode discontinu, i l'altre obtingut mitjan‡ant el metode de centrifugacio o continu.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.