Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Estudio de las diferencias entre rendimientos en contenido graso, diversos parametros de calidad, acidos grasos y alfa-tocoferol entre nueve variedades de olivo de la misma plantacion
Autor Murillo Ramos J.J.   [et al.]  
Dades font NUTRICION HOSPITALARIA ISSN: 0212-1611 - Noviembre-Diciembre 1997 - V: XII- N: 6, Pg: 312-314
Localitzaciò Sala
Descriptors Oli   Acid gras  
Resum Variacio entre els rendiments en contingut d'acids grassos, grau d'acidesa, peroxids, indexs K270 i K232, perfil de diferents acids grassos i alfa-tocoferol, de diferents olis d'oliva verges, procedents de diferents varietats d'olives que foren conreades des de la seva plantacio a la mateixa finca amb les mateixes condicions de conreu.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.