Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Caracteristicas de la grasa de algunos alimentos del grupo de las carnes y su relacion con la salud
Autor Perez-Llamas F.   [et al.]  
Dades font NUTRICION HOSPITALARIA ISSN: 0212-1611 - Marzo-Abril 1998 - V: XIII- N: 2, Pg: 95-98
Localitzaciò Sala
Descriptors Greix   Aliments   Carn  
Resum Contingut en acids grassos i colesterol en 10 aliments proteics frescos, 6 carns i 4 peixos, qualitat del seu greix i repercussio del seu consum sobre la salut, mitjan‡ant diferents relacions i indexs quimics.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.