Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Los polifenoles de los alimentos y la salud
Autor Tomas-Barberan F.A.  
Dades font ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2003 - V: 10- N: 2, Pg: 41-53
Localitzaciò Sala
Descriptors Polifenols  
Resum Compostos bioactius en aliments vegetals. Radicals lliures i envelliment. Paper de les malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. Paper del cancer. Paper de les malalties neurodegeneratives. Biodisponibilitat i metabolisme. Factors que afecten al contingut qualitatiu i quantitatiu de polifenols dels aliments.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.