Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Importancia de los acidos grasos poliinsaturados en la salud humana y enriquecimiento de la carne y productos carnicos en acidos grasos de la familia n-3 (2a parte)
Autor Ordo¤ez J.A.   [et al.]  
Dades font ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2003 - V: 10- N: 2, Pg: 31-40
Localitzaciò Sala
Descriptors Acid gras   Carn  
Resum Carn i el valor nutritiu. Qualitat nutricional dels seus lipids. Adequacio de la relacio de les PUFAs n-6/n-3 de la carn de tocino a les recomanacions dietetiques humanes.Consideracions finals sobre els aspectes nutricionals dels productes carnics enriquits.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.