Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol La calidad de los aceites y grasas de fritura
Autor Dobarganes M.C,   Velasco J,   Marquez Ruiz G.  
Dades font ALIMENTACION, NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2002 - V: 9- N: 4, Pg: 109-118
Localitzaciò Sala
Descriptors Oli   Greixos  
Resum Problemes principals en l'evaluacio de la qualitat dels olis i els greixos dels fregits. Evaluacio de la qualitat. Adaptacio a les normes de qualitat vigent. Recomanacions i perspectives.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.