Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Principios de dietetica. Piramide de los alimentos. Relacion enfermedad-nutricion
Autor Picon Cesar M.J.   Ulibarri J.I.   Mancha A.  
Dades font NUTRICION HOSPITALARIA ISSN: 0212-1611 - 2000 - V: XV- N: Suplemento 1, Pg: 5-13
Localitzaciò Sala
Descriptors Nutricio   Dieta   Malaltia  
Resum Que es la ciencia dels aliments? Quines son les necessitats nutricionals d'un individu? Com es dissenya una alimentacio equilibrada? En que consisteix la piramide o roda dels aliments? Excloent alguns grups d'aliments, poden les dietes vegetarianes ser nutricionalment correctes? Existeix alguna relacio entre l'estat de malaltia i la nutricio? Que s'enten per dieta terapeutica? Com afecta la dieta a la infancia i al creixement? Son els ancians nutricionalment diferents? Que passa amb l'alimentacio dels pacients hospitalitzats?Com s'avalua la desnutricio en els pacients hospitalitzats? Estan els pacients amb insuficiencia renal cronica generalment ben alimentats? Quin lloc ocupa la dieta en la sindrome metabolica dels pacients amb diabetis mellitus tipus 2?


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.