Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Importancia de los acidos grasos poliinsaturados en la salud humana y enriquecimiento de la carne y productos carnicos en acidos grasos de la familia
Autor Ordo¤ez J.A.   [et al.]  
Dades font ALIMENTACION NUTRICION Y SALUD ISSN: 1136-4815 - Enero-Marzo 2003 - V: 10- N: 1, Pg: 10-18
Localitzaciò Sala
Descriptors Acid gras   Carn  
Resum Evolucio de la ingesta d'acids grasos esencials a traves dels temps. Importancia nutricional dels acids grasos de les families n-6 i n-3. Els eicosanoides. Importancia de la carn com aliment i qualitat nutricional de la mateixa.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.