Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Estudio de la percepcion de sabores dulce y salado en diferentes grupos de la poblacion
Autor Gonzalez Carnero J.   de la Monta¤a Miguelez J.   Miguez Bernardez M.  
Dades font NUTRICION HOSPITALARIA ISSN: 0212-1611 - Septiembre-Octubre 2002 - V: XVII- N: 5, Pg: 256-258
Localitzaciò Sala
Descriptors Percepcio   Gust  
Resum Estudi dels canvis en la percepcio dels sabors dol‡ i salat, en diferents grups d'edat, avaluant la concentracio umbral de deteccio per a aquests sabors


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.