Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Alimentos vivos: la carga enzimatica de los alimentos crudos y su funcion nutricional
Autor Alberti Corominas M.   Cassa Torres M.  
Dades font NATURA MEDICATRIX ISSN: 0212-9078 - Septiembre 2000 - V: - N: 60, Pg: 6-13
Localitzaciò Sala
Descriptors Aliments   Enzims   Nutricio  
Resum Els enzims. Aliments rics en enzims. Aliments processats. La deficiencia enzimatica. La digestio dels aliments. L'estil de vida dels aliments vius. Normes a seguir. Els germinats. L'herba de blat. Us de l'herba de blat. Conclusio.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.