Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Calidad de vida. Consejos Basicos de Alimentacion para cada patologia
Autor Calvo N.  
Dades font SESENTA Y MAS ISSN: 1132-2012 - Septiembre 2002 - V: - N: 208, Pg: 42-47
Localitzaciò Sala
Descriptors Qualitat de vida   Dieta  
Resum En les persones grans i la cura en l'alimentacio adquireix mes importancia. Un menu adaptat a les afeccions que es sofreixen, pot milllorar la nostra salut sense renunciar al plaer de menjar. Alimentacio per a patologies de: osteoporosi, hipertensio, estrenyiment, diarrea, dificultats per mastegar, dificultats per engolir (disfagia), demencia, diabetis i colesterol.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.