Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol La alimentacion de la persona sana de edad avanzada
Autor Moreno Cejudo C.  
Dades font FORMACION CONTINUADA - Septiembre/Octubre 1996 - V: - N: 5, Pg: 106-119
Localitzaciò Sala
Descriptors Vellesa   Nutricio  
Resum Particularitats fisiques lligades a l'envelliment. Consequencies sobre necessitats nutricionals. Necessitats energetiquesi proteiques. Modificacio en el metabolisme dels acids greixosos. Necessitats glucidiques. Necessitats de minerals i oligoelements. Necessitats de vitamines. Necessitats de fibra. Carencies nutricinals: causes exogenes i endogenes. Valoracio nutricional del pacient ancia. Equilibri alimentari. Situacions especials. Recomanacions dietetiques per enriquir una dieta en fibra. Recordatori 24 hores.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.