CuidatgeReferències bibliogràfiques en Infermeria |
Títol | Frecuencia de consumo de alimentos en los adolescentes escolarizados de Cantabria. Comparaci¾n con el documento de consenso GuŻas Alimentarias para la poblaci¾n espa±ola. |
Autor | RUFINO DE, P. M. MUŠOZ, P. GĒMEZ, E. |
Dades font | GACETA SANITARIA - Noviembre/Diciembre 1999 - V: 13- N: 6, Pg: 449-455 |
Localitzaciò | Sala |
Descriptors | Adolescencia Habit alimentari Nutricio |
Resum | AnÓlisi del patr¾ de consum d'aliments de la poblaci¾ adolescent escolaritzada de Cantabria, comparant-lo amb les recomanacions alimentÓries per aquesta poblaci¾ a Espanya. HÓbit de consum de: lÓctis, fruita fresca, cereals, ous, carns, embotits, fiambre i llegums, peix, moluscs i crustacis, begudes alcohliques, sucres, greixos i altres aliments. |