Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Repercusižn sobre la viscosidad y el limite de deslizamiento de la adicion de diferentes grasa vegetales a rellenos de bombones
Autor SAAVEDRA, M.I:   [et al.]  
Dades font NUTRICION HOSPITALARIA - Mayo-Junio 1998 - V: XIII- N: 3, Pg: 125-129
Localitzaciò Sala
Descriptors Xocolata  
Resum Efecte de la viscositat i el limit de relliscament que tÚ l'adiciž de petites quantitats de greixos i olis vegetals a les masses utilitzades com a farciment en les fabriques de bombons.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.