Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Caracterİsticas fİsico-quİmicas de diferentes tipos de grasas y aceites vegetales utilizados en la elaboraci¾n de bombones
Autor SAAVEDRA, MI   [et al.]  
Dades font NUTRICION HOSPITALARIA - Septiembre-Octubre 1997 - V: XII- N: 5, Pg: 270-273
Localitzaciò Sala
Descriptors Greix   Olis   Xocolata  
Resum Estudi de la qualitat de tres graixos vegetals (mantega de cacao, etc) i tres olis de fruits secs (ametlla, avellana i cacauet) utilitzats com a matŞria prima en l'elaboraci¾ de bombons.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.