Cuidatge

Referències bibliogràfiques en Infermeria


Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Contenido graso, proteico y calżrico de diferentes pescados, mariscos y moluscos, atl▀nticos y mediterr▀neos habitualmente consumidos en el Sur de Espa▒a
Autor SORIGUER, F   [Et al.]  
Dades font NUTRICION HOSPITALARIA - Julio-Agosto 1996 - V: XI- N: 4, Pg: 245-257
Localitzaciò Sala
Descriptors Peix   Habit alimentari   Nutricio  
Resum Avaluar d┼una manera sistemËtica la composiciż grassa, proteica, calrica i en Ëcids grassos de 35 espŮcies de peixos, mariscos i mol.luscos que ┌s consumeixen habitualment a Andalucia. Inclou una presentaciż mitjat■ant taules de la concentraciż de cada element nutricional en cada espŮcie, inclou tamb┌ representacions tabul.lars i dades estadŢstiques.


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Infermeria de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.